teknikjobb.se

Vi förstärker nu vår plåtavdelning med ytterligare en Stansoperatör med placering på NIBE AB i Markaryd.

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer att arbeta som stansoperatör på plåtavdelningen. Arbetet är förlagt till skiftgång och du behöver kunna arbeta självständigt. Du kommer att ha ansvar över både ställ och kvalitetskontroller.

DIN BAKGRUND:

Goda kunskaper i ritningsläsning och stansprogrammering är grundläggande kompetenskrav.

Vi tror även att du har en verkstadsteknisk utbildning i grunden, samt har jobbat med stansning och programmering, helst med Salvagnini och Pullmax/LVD stansmaskiner (inget krav).

Erfarenhet av laserbearbetning är meriterande då plåtavdelningen även inkluderar Salvagnini och Amada lasermaskiner.

Du är som person initiativtagande, självständig, flexibel och behärskar svenska i tal och skrift.

Truckkort är önskvärt.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 11 augusti 2019. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

STANSOPERATÖR

Ort
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb