teknikjobb.se

Studerande montör till Centriair för sommar- och deltidsjobb

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-19

Ansök nu

Studerande montör till Centriair för sommar- och deltidsjobb

Är du en tekniskt intresserad student som vill ha ett meriterande extrajobb till hösten och samtidigt möjlighet av heltidsjobb under juli och augusti? Centriair letar nu efter en montör som ska montera ihop deras UV-lampor.

Om tjänsten

Detta bolag grundades 2007 och har sitt Göteborgskontor i Sävedalen. Centriair utvecklar och säljer teknologiskt ledande lösningar för lukt/luftreningar i industriella tillämpningar. Deras lösningar erbjuder deras kunder både miljömässiga och ekonomiska fördelar då deras produkter både generar högre prestanda med lägre energiförbrukning samtidigt som man kan återvinna stora delar av energin från processen. På arbetsplatsen är de i dagsläget 12 personer där din närmsta kollega kommer att vara en servicetekniker med liknande arbetsuppgifter.

Tanken är att du ska arbeta heltid under juli och augusti för att sedan arbeta minst 2 dagar/v under kommande hösttermin.

Du erbjuds

 • Meriterande sommar- och deltidsjobb för dig som är tekniskt intresserad.
 • Möjlighet att lära dig mer om hållbarhet inom teknikbranschen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du att avlasta serviceteknikern i dennes dagliga arbetsuppgifter. Du kommer på egen hand att motta UV-lampor från leverantörer som du ska sätta ihop med ramar gjorda av stål. Därefter kommer du att ansluta de elkablar som behövs för att färdigställa produkten.

 • På ett säkert och korrekt sätt montera dessa UV-lampor med rätt ram.

 • Säkerhetstesta produkten innan de skickas vidare i processen.

Vi söker dig som

 • Är student på minst 50% åtminstone till år 2020, förslagsvis en ingenjörsutbildning med inriktning mot mekanik och teknik.

 • Kan arbeta heltid under juli och augusti samt minst 2 dagar/v höstterminen 2019.

 • Är obehindrad i det svenska språket i både tal och skrift då stora delar av kommunikationen sker på detta språk.

 • Besitter god nivå i det engelska språket i tal och skrift då viss kommunikation ska ske på detta språk.

Det är meriterande om..

 • Du har erfarenhet av en montörtjänst, gärna med teknisk inriktning.

 • Har körkort samt tillgång till bil då det underlättar möjligheten att ta sig till arbetsplatsen.

Som person är du tekniskt intresserad och samtidigt självgående och ansvarstagande, detta för att säkerställa att dina arbetsuppgifter blir klara inom utsatta tidsramar. Produkterna ska alltid hålla högsta kvalitet så noggrannhet i ditt dagliga arbetet är av stor vikt för att detta ska vara en tjänst för dig.

Övrig information

 • Start: Början av juli

 • Omfattning: Heltid juli och augusti sedan minst 2 dagar/v under kommande hösttermin

 • Placering: Sävedalen

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Centriairs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Centriair är ett företag som utvecklar och erbjuder teknologiska ledande lösningar för minskning av industriella luftburna utsläpp. Läs mer om deras vision och affärsområde på deras hemsida.

Dela detta jobb

Studerande montör till Centriair för sommar- och deltidsjobb

Academic Work