teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Etcongruppen erbjuder branschledande tjänster inom fastighetsautomation. Koncernen består av Etcon El & Styrentreprenader, Etcon Automation och Etcon Energi. Med ett engagerat gäng i en positiv företagsorganisation projekterar, konstruerar och installerar Etcon styrsystem för fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Etcon El & Styrentreprenader är koncernens hjärta och har idag 40 anställda och omsätter ca 70 mkr/år.

STYRSERVICETEKNIKER - ETCON EL & STYRENTREPRENADER AB, STOCKHOLM

Till Etcons nystartade serviceavdelning rekryterar vi nu en lösningsorienterad och socialt skicklig Styrservicetekniker. Här får du möjlighet att arbeta med stort eget ansvar i ett engagerat gäng inom en företagsorganisation som värdesätter kreativitet och nyskapande.

Som Styrservicetekniker planerar du din arbetsdag på egen hand och utför uppdragen självständigt eller tillsammans med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter består av felsökning, samt förebyggande- och felavhjälpande underhållsarbete av fastighetsbeståndets tekniska installationer. Etcon arbetar med de flesta förekommande fabrikat på marknaden och ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete i styrsystem.

Du har ett stort tekniskt intresse och en god förståelse för affären. Vidare har du en god förmåga att kunna uttrycka dig och företagets intressen i talad och dokumenterad form och tycker om ett arbete med daglig kundkontakt. Du är en person med en stark vilja att skapa goda resultat och är vidare mycket noggrann med ett öga för detaljer.

Tjänsten utgår från Årsta i Stockholm med arbetsuppdrag i Stockholm med omnejd. Företaget sitter i trevliga och inspirerande lokaler där du välkomnas in i en positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare.

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Som anställd Styrservicetekniker på Etcon har du förmånsbil, friskvårdbidrag samt i övrigt goda förmåner. Företaget värdesätter och genomför mycket gemensamma aktiviteter.

Meriterande erfarenhet:

- Praktisk erfarenhet från fastighetsbranschen
- Erfarenhet av arbete inom serviceyrket
- God kunskap inom VVS och fastighetsteknik
- Erfarenhet av arbete med installationer inriktat på fastighetsautomation
- Erfarenhet av PLC-programmering
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Kännedom om följande fabrikat; Niagara/Tridium, Saia, Honeywell, Bastec och/eller Trend

Ansökan:

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer till rollen som Projektledare sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

Styrservicetekniker - Etcon El & Styrentreprenader AB, Stockholm

Ansök nu

Dela detta jobb