teknikjobb.se

Supplier Quality Assurance Engineer

Företag We tech talents
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Supplier Quality Assurance Engineer

Om uppdraget

För ACTIA:s räkning söker vi nu en Supplier Quality Assurance Engineer i syfte att ansvara för kvalitetssäkring från företagets leverantörer. De telematikprodukter som används av ACTIA:s kunder inom bil – och lastbilsindustri utvecklas på Linköpingskontoret och produceras bland annat Frankrike. Vikten av att säkerställa kvalité på deras produkter är högst grundläggande vilket gör att de ställer höga krav på sina leverantörer. Som SQA kommer du att ansvara för kvalitetssäkring av särskilt definierade komponentgrupper. Du kommer också att följa upp och driva detta kvalitetsarbete med Actias leverantörer. Dessutom kommer du att aktivt delta i utveckling - och integrationsarbete med övriga funktioner inom Actia.

Arbetsuppgifter

I rollen som SQA kommer du att ha ansvar för kvalitén av produkter och dess processer hos ACTIA:s underleverantörer. Du kommer att följa upp leverantörers kvalitetsdata och vid behov driva ändringsärenden mot leverantörerna. Vidare kommer du att planera och genomföra samt följa upp revisioner. Du kommer ha ansvar för systematiskt arbetssätt för kvalitetsplanering vid framtagning av nya produkter, detta för att minska risken för såväl felaktiga produkter samt produktionsstörningar. Du kommer arbeta för att öka effektiviteten samt leveranssäkerheten. Du kommer i rollen arbeta nära inköpsorganisationen i Frankrike.

 

 Vi söker dig som

För att passa bra och trivas i rollen har du ett genuint intresse teknik och kvalité.  Du kan komma direkt från högskolan eller ha något/några års arbetslivserfarenhet. Oavsett vad du har gjort tidigare är huvudsaken att du uppskattar kvalitetsärenden och problemlösning.  

Som person är du driven i allt du tar dig an, lösningsorienterad och tekniskt nyfiken. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och trivs att arbeta självständigt med mycket ansvar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och kan hantera flera projekt parallellt. För att passa in på kontoret och ditt team är du en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs och tvekar aldrig för att fråga om hjälp och stöd ifrån dina kollegor.

Om företaget

ACTIA har sedan starten 2008 befunnit sig i en expansiv fas. De har gått från att vara 10 anställda (2008) till 173 stycken (2019). Trots tillväxten är de i grund och botten fortfarande ett litet ingenjörsföretag. Man utvecklar elektroniska produkter för att koppla upp bilar, lastbilar och arbetsmaskiner och som gör det möjligt för deras kunder att utvecklas både idag och i framtiden. 

När ACTIA:s teknik används i ett fordon tillåter den föraren att se dess position, sänka fordonets hastighet om den har stulits, ladda ner och uppdatera ny programvara, låsa / låsa upp bilen på distans och mycket mer. En av deras viktigaste funktioner är E-Call. Om en olycka skulle inträffa, kommer bilen automatiskt att varna SOS och ge dem användbar information. Genom att göra det kan räddningstjänsten hitta bilen och förbereda sig för olyckan innan de har nått platsen. ACTIA:s teknik räddar liv.

Startdatum

September 2019 eller enligt överenskommelse

 Om oss

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas. 

 

Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –”en god teknisk utbildning ska löna sig.”

Läs mer om oss här!

Vårt erbjudande till dig

  • Konkurrenskraftig fast månadslön 
  • Utbildningspaket
  • Individanpassat ledarskap och närvarande konsultchef
  • Möjlighet till pensionsrådgivning

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Linköping

Dela detta jobb

Supplier Quality Assurance Engineer

We tech talents