teknikjobb.se

logo

Systemingenjör för Rivningsrobotar

Ort
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Systemingenjör för Rivningsrobotar

Har du arbetat som systemingenjör inom maskinkonstruktion tidigare? Vill du utvecklas vidare i en global miljö med spännande produkter? Då har vi tjänsten för dig!

Husqvarna Constructions kontor ligger i natursköna Jonsered, bara 15 min med kollektivtrafik från Göteborg.

Husqvarna Construction Products erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete.

Här erbjuds du möjligheten att arbeta i en miljö där du blir en viktig del i ett ambitiöst och skickligt team. Du kommer arbeta i ett företag där din insats märks och påverkar, och möjligheten finns att följa en produkt från idé hela vägen ut till marknaden. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö i ett bolag med ett starkt varumärke.

I Jonsered finns utveckling, marknadsföring, försäljning, service och företagsledning för Husqvarna Construction. Detta innebär korta beslutsvägar och en insyn i hela verksamheten!

Om tjänsten

Som Systemingenjör kommer du få en central roll i utvecklingen av Husqvarnas fjärrstyrda demoleringsrobotar med stora möjligheter att påverka vilka teknikval som görs i nästa produktgeneration. De högspecificerade produkterna du kommer att arbeta med är avancerade system bestående av mjukvara, elektronik, hydraulik och mekanik.

Du kommer att ingå i ett team där din roll innefattar en sammanhållande funktion inom mekatronikområdet och en operativ roll inom elkonstruktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Konstruktion- och komponentansvar för elsystem
  • Systemarkitektur och komponentgränssnitt
  • Funktionsspecifikation inom mjukvara
  • Kontakt med stöd- och expertfunktioner

Husqvarna Construction arbetar med många spännande projekt som du som systemingenjör kommer får vara med och påverka. Du har möjlighet att bidra med konstruktionslösningar som du sedan snabbt kan prova tack vare närheten till produkter och provverksamhet.

Här kan du läsa mer om våra Rivningsrobotar

Job Requirements

Relevant bakgrund

Du är Civil- eller högskoleingenjör, troligtvis med inriktning inom mekatronik eller elektroteknik, med erfarenhet av att arbeta som systemingenjör, eller med en stark vilja att ta nästa steg till att bli systemingenjör. Du är duktig på att dokumentera och har troligtvis lätt för att kommunicera på både svenska och engelska.

Vem är du?

Som person är drivande, analytisk och prestigelös. Du är en person som har lätt för att se helheten samtidigt som du kan dyka ner i detaljer när det behövs. Du sätter ett värde i att vara kreativ och strukturerad och har även förmåga att inspirera och motivera dina kollegor. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Din ansökan

Du är välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar till oss senast 3 februari 2020

Har du några frågor kring tjänsten vänligen kontakta:

Rekryterande chef -Tommy Olsson,  tommy.olsson@husqvarnagroup.com

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta:

Ansvarig rekryterare - Emma Elofsgård, emma.elofsgard@husqvarnagroup.com

Vad händer efter din ansökan? 

När sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester, referenstagning och introduktion. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on user-centric innovation and providing best-in-class service and customer support. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2018 revenue was SEK 5.76 billion, when adding the full year effect of recent acquisitions, generating an EBIT of about 13%.

We globally serve 4 main business segments: Concrete Surfaces & Floors, Concrete Sawing & Drilling, Light Demolition and Natural Stone. Our equipment and related diamond tools are primarily used in the renovation and construction of commercial properties, in infrastructure projects such as highways and bridges. We do business in over 100 countries and have employees in 40.

Job Title Systemingenjör för Rivningsrobotar
Organizational Unit Husqvarna Group -> Construction -> Construction Sweden
Education Bachelor's Degree
Location Jonsered - Jonsered, SE (Primary)
Career Level Experienced (Non-Manager)
Date Needed By
Job Type Full-time

Dela detta jobb

logo
Systemingenjör för Rivningsrobotar

Husqvarna Construction