teknikjobb.se

Systemingenjör programvara – Innovativt svenskt pionjärföretag

Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Systemingenjör programvara – Innovativt svenskt pionjärföretag

Systemingenjör programvara – Innovativt svenskt pionjärföretag

Vi som jobbar på Marinkraft har gedigen erfarenhet från branschen och vet vad olika marina tjänster innebär. Därför är vi bäst på att matcha rätt kandidater till rätt tjänster! Vill du pröva olika typer av marina tjänster eller söker en nystart inom det marina och vill lära känna branschen så är detta rätt för dig. Olika typer av tjänster och uppdrag inom vårt område leder ofta till fast anställning och en vidare karriär inom det marina.

Sista ansökningsdag: 2020-02-29Plats: StockholmJobbkategori: IngenjörFöretag: Marinkraft

Kvalitetetssäkrings/certifieringsingenjör – Innovativt svenskt pionjärföretag

På uppdrag av ett Sverigebaserat industriföretag som använder sin kompetens och erfarenhet inom trådlös teknologi och industridesign för att utveckla och producera innovativa automationslösningar söker vi nu en person till deras teknikavdelning. Företagets system fungerar i olika transportlösningar till sjöss, på land, i luften och på järnväg. Deras huvudkontor ligger i Stockholms innerstad.

Vill du vara med på en resa med ett spännande innovativt svenskt pionjärföretag? Har du erfarenhet från programvaruutveckling samt programvarucertifiering?

Ansök med ett CV och ett personligt brev där du ge oss argumenten varför du passar för denna befattning som erfaren kvalitetetssäkrings/certifieringsingenjör. Med erfaren menar vi minst 3-5 års yrkeserfarenhet.

Du är en programvarukvalitetsingenjör eller systemingenjör med programvarubakgrund. Du har erfarenhet av certifiering och typgodkännande av programvaror. Ett stort plus är om du har erfarenhet från sjöfartsindustrin.

 

Arbetsuppgifterna består av att definiera standarder för kvalitetssäkring av programvara, leda och producera dokumentationen för kvalitetssäkring av programvara, inklusive kvalitetsplan, systemkrav, designspecifikation, teststrategi, testprogram, valideringskriteria och hantering av uppgraderingar programvara. Assistera programvaruutvecklare att förbereda och utföra test och validering av programvara. Säkerställa att programvara följer klassningssällskapet DNV GL internationella regler och standarder.

 

Som person är du mycket driven, engagerad, intresserad, organiserad samt mycket prestigelös. Det är högt i tak med korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar.

Det är i den här tjänsten ett krav, att du obehindrat behärskar engelska språket i tal och skrift. Begränsat med tjänsteresor, främst Europa.

Uppdragen är initialt uthyrning 50-100% i 3-6 månader med målbild tillsvidareanställning på heltid. Urval sker löpande.

Välkommen in med ansökan så snart som möjligt och finns du redan i vårt kandidatregister, som innehåller 1000-tals kandidater, så meddela oss att du vill vara med i denna process.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!
Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge på mobil: 070-5322116.

Ansvarig rekryterare

Curt Svinge

curt.svinge@marinkraft.se

Dela detta jobb

Systemingenjör programvara – Innovativt svenskt pionjärföretag

Marinkraft Bemanning Sverige AB