teknikjobb.se

Technical Solutions Support till Fårbo Mekaniska

Ort
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Technical Solutions Support till Fårbo Mekaniska

Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

Fårbo Mekaniska AB upplever stor efterfrågan på sina tjänster och behöver bli fler!

Fårbo Mekaniska AB är en legotillverkare som tillverkar allt från de enklaste detaljer till avancerad finmekanik, stora serier och enstycksdetaljer. Produktionen präglas av korta ledtider, flexibilitet och engagemang. De flesta av kunderna finns i närområdet och de expanderar stadigt.

Tjänsten

Fårbo Mekaniska monterar och installerar smarta verktygsskåp, ett skåp som automatiskt inventerar innehållet och skickar mail med beställning på de artiklar som skall fyllas på.

Dessa skåp monteras och programmeras i Fagersta. Härifrån ger man också support via telefon och epost både på svenska och engelska.

I rollen, Technical Solutions Support, kommer du att montera och programmera skåpen samt ge teknisk support på dessa. En stor del av tjänsten består av att hålla i presentationer hos kund samt installera skåpen och utbilda personal ute hos kund. Detta sker oftast på engelska och ibland inför större grupper.

Du rapporterar till Technical Solutions Manager.

Du blir anställd av Lundin & Boström och uthyrd till Fårbo Mekaniska AB. Uppdraget startar i augusti och om allt känns bra för båda parter så finns möjlighet till anställning hos Fårbo mekaniska AB efter 6 månader.

Dagtid och heltid. Placeringsort Fagersta.

Tjänsten innebär en hel del resande i framförallt Norden, men även andra ställen i världen förekommer.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning (eller högre utbildning), troligtvis teknisk med inriktning mot programmering och kanske ellära. Eller så har du annan utbildning, men har ändå relevant erfarenhet och ett stort intresse för teknik, datorer och framför allt programmering vilket du behöver grundkunskaper i. Du skall ha några års arbetslivserfarenhet.

Du behöver goda kunskaper i Excel och Powerpoint.

Du behöver ha mycket god engelska då det är språket vi använder för att prata med kunderna, du behöver också kunna svenska i tal och skrift.

B-körkort. Truckkort är meriterande, men ej krav. 

Personlighet

För att lyckas i rollen som Technical Solutions Support är det viktigt att vara trygg i sig själv, agera självständigt och vara bekväm med att skapa nya kontakter och prata inför grupp. 
Du behöver vara nyfiken och kreativ, men samtidigt sätta stort värde på kvalitet 
Det absolut viktigaste är att vara lösningsorienterad och kundfokuserad!

Låter det intressant?

Vi samarbetar med Lundin& Boström HR AB. Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström vid frågor, 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Vi hanterar ansökningarna löpande så vänta inte utan sök idag, men senast 2019-08-11 på www.lundinbostrom.se

Dela detta jobb

Technical Solutions Support till Fårbo Mekaniska

Lundin & Boström