teknikjobb.se

Vi söker en teknikansvarig med goda tekniska kunskaper samt flerårig erfarenhet av onsitesupport till vår kund i de centrala delarna av Göteborg. Kunden bidrar med nyskapande arkitektur för att främja en god samhällsutveckling när det gäller bland annat stadsplanering.

Arbetsuppgifter
Du kommer att agera teknisk support gentemot kontorets runt 230 medarbetare och fungera som ett komplement till företagets servicedesk. Du kommer ingå i företagets servicegrupp inkluderande IT, reception, administration samt allmän kontorsservice som förväntas samarbeta vid behov för att leverera bästa möjliga service till kontoret. Arbetet kommer vara varierande och innebära mycket närkontakt med andra människor. Det krävs därför att du är hjälpsam, flexibel samt lyhörd för kontorets medarbetare för att kunna bistå med den hjälp de efterfrågar.

Arbetsuppgifterna kommer innebära följande:
- Installation av program och system
- Inköp/Underhåll
- Felsökning
- Mobiler/skrivare/3D-skrivare
- Plotters
- Nätverk
- Patchning
- Switchar
- Konferensutrustning

Din profil och kvalifikationen
Du passar för denna tjänst om du har flera års erfarenhet av att arbeta som onsitetekniker. Rollen kräver att du har goda kunskaper inom samt stort intresse för både hård- och mjukvara.

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad, noggrann och effektiv. Du har även en god analytisk förmåga, god servicekänsla och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Stor vikt kommer läggas vid din person för att säkerställa att du bidrar till teamet.
Ansökningar behandlas löpande så registrera gärna din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. Du får redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Agnes Janson på tfn: 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Teknikansvarig med erfarenhet av onsitesupport

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Dela detta jobb