teknikjobb.se

Tekniker Elkraft stationsentreprenad– Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-27

Ansök nu

Tekniker Elkraft stationsentreprenad– Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Inom enhet Construction Services genomför vi projekt och levererar helhetslösningar för el- och kontrollutrustning till ställverk och kraftstationer samt för byggnation av region- och stamnätsledningar 40-400 kv. Våra kunder är främst elnätsbolag och vattenkraftproducenter.
Vår leverans är oftast totalåtaganden och innehåller projektledning, konstruktion, programmering, montage och idrifttagning. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Din roll som Tekniker Elkraft inom stationsentreprenad
Vi söker dig som har ett starkt driv och vill vara en del i vår fortsatta utveckling. Här kommer du att arbeta med större investeringsprojekt inom stationsentreprenad, främst vattenkraftstationer.
I rollen arbetar du mest på site (byggarbetsplatsen). Till din hjälp har du kollegor från Vattenfall Services och etablerade underentreprenörer.
Du är hemstationerad och veckopendlar oftast till byggarbetsplatsen.
Arbetet är självständigt, samtidigt som det kräver stort fokus på samarbete och kommunikation. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Montage och montageledning av elkraftanläggningar och kontrollutrustning. Du vill och kan ta ansvar som siteansvarig eller ledande montör vid behov, men även deltaga i montagearbetet.

• Vara vår representant som elsäkerhetsledare, siteansvarig och i dialog med kunden.

• Säkerställa att Vattenfall Services marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs.

Dina kvalifikationer som Tekniker Elkraft

• I grunden har du minst gymnasial utbildning inom el.

• Du har erfarenhet av energibranschen.

• Erfarenhet av vattenkraftstationer är meriterande.

• Du är en van datoranvändare

• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

• B-körkort

Vi söker dig som kan driva ditt och andras arbete framåt på ett självständigt och effektivt sätt. Du har förmågan och viljan att ta en roll som ledande tekniker och siteansvarig. Du är duktig på att löpande kommunicera och informera andra, du har affärssinne och är mål- och resultatinriktad. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, gott samarbete, bra omdöme och att du agerar i enlighet med mål och riktlinjer med ett stort säkerhetsfokus.

Vattenfall Services erbjuder en trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Här får du en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa. Hos oss får du möjlighet att växa och vidareutvecklas i din roll.

Placeringsorten är flexibel, i Västerbotten och Norrbotten.

Frågor
Rekryterande chef Rolf Svallfors, tfn 070-399 12 24.
Frågor om din ansökan Jenny Lundberg, mail: jenny.lundberg@vattenfall.com

Fackliga kontaktpersoner
Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Tekniker Elkraft stationsentreprenad– Vattenfall Services

Vattenfall AB