teknikjobb.se

Tekniker inom ledningsunderhåll – Södra Stockholm, Jordbro

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Tekniker inom ledningsunderhåll – Södra Stockholm, Jordbro

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Vi söker nu Tekniker inom ledningsunderhåll till vår avdelning i Jordbro!

Din roll som Tekniker

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande fysiskt arbete med tekniskt innehåll. Som Tekniker kommer du arbeta med projekt och nätanslutning, felavhjälpning, underhåll inom spänningsintervallet 0,4 -24 kV. Samt beredskap kan ingå i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

• Montage av nätstationer och kabelskåp

• Förläggning, skarvning och avslut på kablage, linjearbete

• Felsökning och reparation

Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer. Du planerar dagen med stöd av projektledare. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer som Tekniker

• Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elteknik

• Minst fem års erfarenhet som Tekniker inom ledningsunderhåll

• B-körkort

• Van datoranvändare

• Behärskar svenska i tal och skrift

• Utbildningar såsom ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning är meriterande

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Mer information

 Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Magnus Tjergefors, tfn 070-224 36 31 eller Anna Wester, tfn 073-098 61 85. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82

Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Stockholm, Jordbro

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 mars 2020! Löpande urval tillämpas.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location: Jordbro

Dela detta jobb

Tekniker inom ledningsunderhåll – Södra Stockholm, Jordbro

Vattenfall AB