teknikjobb.se

Tekniker Rulltrappor/METRO

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2020-03-30

Ansök nu

Tekniker Rulltrappor/METRO

Nu söker vi ytterligare förstärkning till Richards team !

En Tekniker som ska jobba med service och underhåll på Rulltrappor METRO i Stockholm och som vill vara med och möta framtidens digitaliserade nya teknik och felavhjälpning.

Rollen kommer bestå av en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning,  till akuta uppdrag ute hos vår kund SL.

Miljöeffektivitet, flexibel design och mycket fokus på säkerheten är de centrala ingredienserna i vårt breda utbud av Rulltrapps- och Rullbandslösningar. KONE är pionjär inom miljö effektivitet i rulltrappsbranschen och under flera decennier har KONE visat vägen för att skapa innovativa lösningar som bidrar till att minska energiförbrukningen i byggnader.

Som person är du självgående och initiativtagande med en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du är tydlig i din kommunikation vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Vi arbetar i nära samarbete med kunden där god planering och flexibilitet är viktig.

Du har avslutad gymnasieutbildning, inriktning Installationselektriker/Automation, Drift Underhåll eller det vi bedömer likvärdigt.  Du har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll/mekanik/elektronik.  Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik. Krav B Körkort. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-03-30. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Richard Westin 070 851 07 65 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Placeringsort: Stockholm

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-SCA

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

 

 

Dela detta jobb

Tekniker Rulltrappor/METRO

Kone AB