teknikjobb.se

Tekniker / Verkstadsmontör till Tändkulan

Ort
Utgår

2019-08-12

Ansök nu

Tekniker / Verkstadsmontör till Tändkulan

AB Tändkulan i Borlänge bedriver sedan 1992 fristående konsultverksamhet inom industriell processautomation. Vi är idag 27 medarbetare och erbjuder allt från timbaserade tjänster till helhetsåtaganden i projektform, såväl stora ny- och ombyggnader som mindre modifieringar och kompletteringar. Kunderna finns över hela landet i branscher som energi & miljö, livsmedel, järn & stål, papper, gruvindustri, verkstadsindustri och träindustri. Exempel på några kunder är: 
Stockholm Exergi, E.ON, Vattenfall, Norrenergi, Gävle Energi, Falu Energi och Vatten, Karlstad Energi, SSAB, Stora Enso, Dala Vatten och Avfall, Leksandsbröd, Svenska Mineral m.fl.

Tekniker / Verkstadsmontör

Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse och en vilja att ständigt utvecklas. Som Tekniker/Verkstadsmontör på Tändkulan arbetar du i vår egen verkstad med apparatskåpsmontage samt olika projekt inom el- och automation.

Troligen arbetar du idag som industrielektriker, servicetekniker eller montör och har god erfarenhet av apparatskåpsmontage. Vidare har du en vana från idrifttagning, arbete med starkström, styrsystem och automation samt god datorvana. El-behörighet är ett plus.

Som person är du noggrann, självständig, serviceinriktad, och har god initiativförmåga.

Som anställd hos Tändkulan arbetar du i en självständig roll men i ett nära samarbete med kollegor och kunder. Du kommer till ett stabilt företag med en god utveckling och en stark framtidstro där delaktighet, arbetsglädje och ansvar är ledstjärnor. I tjänsten ingår resor i samband med t.ex. platsmontage och idriftsättningar.

Svenska, engelska samt körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

AB Tändkulan samarbetar med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Ola Lundin, tel 070-535 54 07. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Tekniker / Verkstadsmontör till Tändkulan

Lundin & Boström