teknikjobb.se

Söker du ett deltidsjobb för att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktisk arbetslivserfarenhet? Studerar du på minst 50% och har 1 år kvar av dina studier? Har du dessutom ett stort intresse för teknik och är nyfiken på att lära dig mer? Då kan du få möjlighet att utöka ditt cv med ett växande företag inom teknik!
 

Rollen
mcare Sweden AB expanderar och söker dig som studerar och vill arbeta deltid som Junior Tekniker/Logistiker. Dessa två tjänster innebär lättare uppgifter inom teknik och logistik, så som:
- göra bedömningar i enskilda skadefall
- sköta kontakten med försäkringsbolag
- göra kostnadsbedömningar- och förslag
- beställa reservdelar
- administrativa uppgifter som efterföljer föregående arbetsuppgifter
- packning och leveranser
- skärmbyten och enklare tekniska uppgifter

Antal arbetspass är varierande, men målet är att arbeta 2-3 gånger per vecka. Det är av stor vikt att vara flexibel för att bli uppbokad på pass med kort framförhållning. Arbetstiderna är varierande mellan 8 och 17, måndag till fredag.
 

Du erbjuds
Ett flexibelt extrajobb bredvid dina studier där du till stor del styr dina arbetstider själv med varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett litet och ungt team som andas teknik! Du får dessutom möjlighet att arbeta inom en organisation som genomsyras av Apple och deras spännande produkter!
 

Din profil
Rollen kräver inga förkunskaper, du bör ha ett genuint intresse för teknik samt som person vara noggrann då kvaliteten står i fokus. Du ska:
- studera på minst 50% och ha minst 1 år kvar av dina studier
- vara tillgänglig för arbete minst 2-3 dagar från måndag till fredag
- känna dig bekväm i såväl svenska och engelska i både tal och skrift
- har du arbetat i en teknisk roll sen innan ses detta som meriterande.

Som person ser vi dig som social med sinne för humor som trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och samtidigt arbeta i ett högt tempo utan att noggrannheten och kvaliteten påverkas.
 

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecka Eklund på telefonnummer 040- 611 07 70.

Logga

TEKNIKINTRESSERAD STUDENT TILL EXTRAARBETE HOS MCARE!

Ansök nu

Dela detta jobb