teknikjobb.se

NIBE AB är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team på utvecklingsavdelningen!

Vi söker en teknisk administratör till vår utvecklingsavdelning på NIBE Energy Systems. Det är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc.

ARBETSAVGIFTER:

Du kommer att jobba på avdelningen Product Development, i gruppen System Design. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara administrativa uppgifter med tekniskt innehåll rörande funktionsspecifikationerna i våra värmeprodukter och tillbehör. Uppgifterna kan till en början bestå i att skriva labbuppdrag, rapporter och korrigera skriven text. Är du rätt person kan arbetsuppgifterna framöver även komma att innehålla arbete i utvecklingsprojekt och framtagning av nya funktionsspecifikationer såväl som ändringar och förbättringar i befintliga projekt. Tjänsten är placerad i Markaryd.

DIN BAKGRUND:

Vi söker dig som har minst 2-3 års vana av administrativt arbete och har ett genuint tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer om värmepumpar generellt, och styrningen av dem i synnerhet. Det är av stor vikt att du är driven, ansvarstagande, och har lätt för att ta egna initiativ. Vidare är du strukturerad, noggrann och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Du behöver vara kommunikativ och duktig på att uttrycka dig väl på engelska och svenska i tal och skrift.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den  18 augusti. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster", ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

OM NIBE AB

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Länk till den här sidanhttps://www.nibe.se/sv-se/om-nibe/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=130&rmlang=SE

TEKNISK ADMINISTRATÖR TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb