teknikjobb.se

Sveriges Radio Förvaltnings AB (SRF) är ett kunskaps- och serviceföretag som ansvarar för gemensamma service- och stödfunktioner för de tre programbolagen Sveriges Television, Sveriges Radio och UR samt övriga företag inom public service-gruppen. SRF ägs av de tre programbolagen och är även fastighetsägare – i Stockholm, Göteborg och Umeå där SVT, SR och UR bedriver programverksamhet. Organisationen består av ca 80 medarbetare.


Vill du utvecklas inom teknisk förvaltning och projektledning? Då kanske rollen som teknisk förvaltare på Sveriges Radio Förvaltnings AB är rätt för dig!

Vad innebär rollen?
I rollen som teknisk förvaltare på Sveriges Radio Förvaltning får du möjlighet att arbeta med ett unikt bestånd bestående av Sveriges Televisions, Sveriges Radios och Utbildningsradions lokaler som innefattar både kontor och studios. Du kommer i första hand att ansvara för underhåll och investeringar i VVS-systemen men även funktion och driftsäkerhet i samarbete med drifttekniker. I rollen agerar du även projektledare vid ombyggnationer främst inom VVS men även inom andra områden där du driver både stora och små projekt. Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp och ha ett tätt samarbete internt men även med Sveriges Radios och Sveriges Televisions fastighetsavdelningar. I rollen rapporterar du till fastighetschef på Sveriges Radio Förvaltning. Din nya arbetsplats kommer att bli på Sveriges Radio Förvaltnings kontor vid natursköna Gärdet med tio minuters promenad till tunnelbanan. Fastighetsbeståndet finns främst i Stockholm men resor kan förekomma i mindre omfattning.

Vem är du?
Vi tror att du tycker om att arbeta tätt med kollegor och externa intressenter i en prestigelös miljö. Vidare tycker du om att skapa och vårda relationer. Du är en god lyssnare och hittar snabba och genomtänkta lösningar på hyresgästers önskemål. Vi ser att du har sinne för struktur och planering för att få arbetsuppgifter avklarade inom rådande tidsramar med nöjda hyresgäster. Stor vikt kommer att fästas vid din personlighet, ditt engagemang och din kommunikativa förmåga.

Din bakgrund
Då rollen innefattar tekniskt komplexa arbetsuppgifter letar vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:

  • Mångårig erfarenhet som av att arbeta med VVS
  • Erfarenhet av att driva ombyggnationsprojekt självständigt
  • Teknisk högskoleutbildning eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig

Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:

  • Erfarenhet av arbete med styr- och reglersystem
  • Kunskaper inom entreprenadjuridik, AMA, AB, ABT, BBR och arbetsmiljösamordning

Vad Sveriges Radio Förvaltning kan erbjuda dig
På Sveriges Radio Förvaltning får du arbeta i en välkomnande miljö med trevliga kollegor och ett unikt fastighetsbestånd. Då du arbetar mot public service kan du göra skillnad för många människor. Du får möjlighet att vara med i avdelningens utveckling och verksamhetsplanering. I rollen som teknisk förvaltare på Sveriges Radio Förvaltning får du chansen att utvecklas och arbeta med komplexa system med mycket höga krav på driftsäkerhet. Du har stor möjlighet att komma med nya idéer och dela erfarenhet med kollegor.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar Sveriges Radio Förvaltnings AB med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-01-31.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller 073-447 52 34.
Fackliga frågor besvaras av:
Jenny Gruvberg, Unionen, 08-78 41651
Magnus Karlsson SACO, 08-784 35 30

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Sveriges Radio Förvaltnings AB - Teknisk förvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb