teknikjobb.se

Teknisk Projektledare till Scandinavian WeldTech

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Teknisk Projektledare till Scandinavian WeldTech

Scandinavian WeldTech har konstruerat och producerat stålkonstruktioner sedan 1950-talet. Idag levererar vi bärande samverkans- och stålkonstruktioner till hela Norden och är kända för vår höga kvalitet och våra flexibla lösningar. Med utveckling, konstruktion och egna fabriker i både Sverige och Tyskland samt vår kunniga och engagerade personal utmärker vi oss från många andra. Det är den styrkan och potentialen du ska vara med att utveckla vidare. Vi söker nu:

Vi söker en Teknisk Projektledare som ska leda, driva och ansvara för utformningen av tekniska lösningar i samarbete med ett team av konstruktörer och ritare, allt i nära dialog med våra kunder och kravställare. Du kommer att ansvara för att projekten uppfyller våra avtal samt löper så effektivt som möjligt.

Kvalifikationer

Du har i grunden en högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande teknisk utbildning. Vidare ser vi att du har erfarenhet från branschen och har ett starkt intresse kring bygg och konstruktion. Du jobbar obehindrat i 3D CAD, talar/skriver svenska och engelska flytande och har goda datorkunskaper.

Personliga egenskaper

Vi förutsätter att du har en öppen attityd och förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer. Du är en ansvarstagande person med ett starkt eget driv. Detta är viktigt då du kommer till ett företag med en stark framtidstro där engagemang, utveckling och yrkesstolthet har en central roll.

Placeringsort är Borlänge eller Stockholm med möjlig framtida flytt mellan orterna om så önskas.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Scandinavian WeldTech med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Ola Lundin, tel 070-535 54 07. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se 

Dela detta jobb

Teknisk Projektledare till Scandinavian WeldTech

Lundin & Boström