teknikjobb.se

logga

TEST OCH VERIFIERING

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-02-22

Ansök nu

TEST OCH VERIFIERING

till NIBE Product Development i Markaryd

Utvecklingsavdelningen för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, ljud etc. På NIBE AB finns cirka 1100 anställda.

ARBETSUPPGIFTER:

Som Labb-ingenjör/-tekniker kommer du huvudsakligen arbeta med produkt- och komponenttester med vår avancerade provutrustning. Inom vårt testlabb finns det möjlighet att jobba inom olika produktgrupper där vi testa inom områden säkerhet, prestanda, funktion inom VVS, el och elektronik. Du är en del i utvecklingsteamet och ansvara för testning inom produktutveckling och produktunderhåll. Tjänsten kan även innebära support mot andra funktioner inom företaget samt utveckling av vår utrustning.

DIN BAKGRUND:

Vi söker dig med stor analytisk förmåga. Du är flexibel, noggrann, ansvarstagande och vill bli en del av vårt team. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse och kan jobba praktiskt och effektivt, men kan även utföra relaterade beräkningar inom termodynamik. Erfarenheter inom VVS-området och/eller fastighetsvärmepumpar är meriterande. Har du även erfarenhet av dataanalys är det en fördel.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 22 februari 2020. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna. 

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

AFFÄRSOMRÅDET

NIBE Climate Solutions med huvudkontor i Markaryd, är ett expansivt och framgångsrikt affärsområde inom börsnoterade NIBE Industrier med ett femtiotal företag i Europa och Nordamerika och en årsomsättning på drygt 14 miljarder kr 2018.

Produktsortimentet består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE Climate Solutions är ett av Europa och Nordamerikas marknadsledande företag inom energiteknikbranschen, framför allt när det gäller värmepumpar.

Välkomna!

KONTAKTPERSONER

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

Daniel Gerbeth

Ansvarig för testlabb

0433-27 30 00

daniel.gerbeth@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
TEST OCH VERIFIERING

NIBE AB