teknikjobb.se

Ulinco Vultech är experter inom kundspecifika gummiprodukter och gummitekniska lösningar och till sin verksamhet i Landvetter söker man nu efter en transportbandsansvarig tekniker.

Rollen
Som tekniker på Ulinco kommer du att ha huvudansvar för service och underhåll av befintliga transportband ute hos kund. Du har fullt ansvar inom dina åtaganden, ifrån planering av arbetet till resultat och kvalitet på leveransen.

Arbetsuppgifterna inkluderar:
Skarva och montera gummitransportband, montera utrustning såsom slitgummi, bärrullar, dämpbalkar, skrapor mm. på bandtransportörer.
- Mekaniskt arbete
- Svets
- Kundkontakter

Du kommer bli tilldelad en servicebil och du kommer att utgå ifrån företagets lokaler i Landvetter.

Du erbjuds
Här kommer du till ett familjeägt företag med 40 års erfarenhet som leverantör av gummiprodukter och gummitekniska lösningar. 

Du erbjuds ett ansvarsfullt och varierat arbete med goda långsiktiga utvecklingsmöjligheter och avtalsvillkor. Du kommer till ett företag där du omges av positiva och kunskapsrika kollegor som arbetar med en mycket hög kvalitetsnivå och ges möjlighet att påverka framtida utformning av serviceverksamheten.

Din profil
Vi söker efter dig som har en naturlig hantverkarskicklighet och en vilja och nyfikenhet att lära dig nytt. Du har flera års erfarenhet av att skarva och montera transportband samt en god teknisk kunskap kring bandtransportörer. Du trivs med att ha mycket kundkontakt och du är flexibel och gillar att vara ute hos kunderna

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
- gedigen erfarenhet av reparationer av maskiner och vana av transportband 
- B-körkort
- behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av gummitekniskt arbete
- Truckkort och truckvana

Bra att veta!
Detta är en rekrytering direkt till Ulinco Vultech. 
Tillträde: Enligt överenskommelse

Intresserad?
Sök tjänsten som transportansvarig tekniker redan idag! Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på telefon 0733-844850

Logga

TRANSPORTBANDSANSVARIG TEKNIKER TILL ULINCO VULTECH

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb