teknikjobb.se

Två Fastighetsskötare

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Två Fastighetsskötare

Vill du vara en del i utvecklingen av vår kontorsmiljö som fastighetsskötare på våra kontor och anläggningar? Då är detta ett jobb för dig!

Fastighetsavdelningen ansvarar för förvaltningen av Göteborg Energis ägda och hyrda fastigheter. I uppdraget ingår även lokalplanering och att säkerställa koncernens behov av säkra och goda kontorsmiljöer och ändamålsenliga arbetsplatser.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att med en hög servicekänsla möta behovet av servicetjänster inom kontor och övriga byggnader på ett effektivt sätt. I tjänsten ingår att upprätthålla en god serviceleverans och hög kundnöjdhet. 

Rollen innebär ett nära samarbete internt med bl a våra fastighetsingenjörer men även med externa kontakter, exempelvis leverantörer och entreprenörer. 

Du kommer att arbeta med kontorsservice/internservice, vilket bland annat innebär: 

  • Hantering av felanmälan och dokumentation av åtgärder
  • Teknisk support och felavhjälpning avseende AV-utrustning 
  • Sammanträdesservice (möblering, ljud, bild och teknik) 
  • Bistå vid flytt och möblering samt delaktighet vid planering av flyttlogistik 
  • Rondering och tillsyn av kontorslokaler och övriga byggnader
  • Smärre reparationer och monteringsarbeten
  • Hantering av lyftanordningar samt besiktning fallskydd
  • Rengöring tak, silar, terrass och terrassmöbler, vattenlås och frånluftsgaller
  • Daglig service och hantering av bil- och cykelpool
  • Normalt ingående arbetsuppgifter i en fastighetsskötartjänst samt inom enheten i övrigt förekommande arbetsuppgifter

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativtagande, trivs med kundkontakt, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Du är van vid att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo. Vidare är du bra på att kommunicera på ett sätt som passar situationen och personerna du möter.

Kvalifikationer:

3-årigt gymnasium kompletterad med fastighetsteknisk utbildning eller mångårig bred erfarenhet av fastighetsskötsel som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift och är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Urval kommer att ske löpande, därför ser vi gärna att du söker så snart som möjligt.

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-08-18

Kontaktpersoner
Maria Wåhlin, tf enhetschef
tfn: 031-627333
mob: 0704-628123

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Göteborg Energi

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! 

Dela detta jobb

Två Fastighetsskötare

Göteborg Energi