teknikjobb.se

logga

Under våren 2020 kommer vi fortsätta öka vår verksamhet och letar efter dig som söker arbete.

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Under våren 2020 kommer vi fortsätta öka vår verksamhet och letar efter dig som söker arbete.

Under våren 2020 kommer vi fortsätta öka vår verksamhet och letar efter dig som söker arbete.

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Under våren 2020 kommer vi fortsätta öka vår verksamhet och vi letar efter dig som söker arbete. Vi arbetar tillsammans med kunder inom många olika arbetsområden och söker allt från montörer, lagerarbetare, truckförare, betongarbetare, snickare, ekonomer, administratörer, receptionister, teamledare till säljare. Ja tjänsterna är nästan oändliga. Är du sugen på något nytt eller är du redan arbetssökande? Oavsett vilken typ av tjänst du söker så är du varmt välkommen att bifoga ditt CV samt personliga brev genom att ansöka i denna annons.

Kvalifikationer
Är du en person som trivs med att höja nivån, en som alltid vill ge sitt yttersta? Har du en god attityd, är kunnig inom ditt område men vill testa annat? Sök dig till oss! I vårt team älskar vi glada och positiva människor. Energifulla och härliga kollegor funkar fantastiskt bra hos oss! Stämmer beskrivningen in på dig? Då kanske detta är jobbet för dig. Skriv i ditt CV och personliga brev vad du har med dig sedan innan samt vad du söker för framtida arbete så hör vi av oss till dig så snart vi har matchande jobb lediga. Har du speciella kompetenser såsom truckkort och/eller traversförarbevis eller andra övriga behörigheter är det ett stort plus. Vad erbjuder vi dig? Vi vill vidga dina vyer och erbjuda dig ett omväxlande arbete oavsett om du vill jobba inom lager/logistik, produktion eller administration. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Välkommen med din ansökan! Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Krav
Körkort B Bil för resor till arbete Flexibel för olika arbetstider på dygnet. Vi tar ej emot ansökningar via telefon utan hänvisar till länkar i denna annons.

Kontaktperson(er)

Rebecca Selberg

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

16 December 2019

Dela detta jobb

logga
Under våren 2020 kommer vi fortsätta öka vår verksamhet och letar efter dig som söker arbete.

Premier Service