teknikjobb.se

Underhållsingenjör mot Elkraft till Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Underhållsingenjör mot Elkraft till Forsmarks Kraftgrupp

Underhållsavdelningen i Forsmark ansvarar för underhållet av samtliga tre produktions-anläggningar. Huvudstrukturen utgörs av sju enheter varav Elkraftsenheten är en av dem och som nu söker en ingenjör med inriktning elkraft. 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Planera och genomföra förebyggande underhåll
  • Optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker
  • Felsöka och genomföra avhjälpande underhåll
  • Analysarbete och utveckling av underhållet inom området

Utöver dessa arbetsuppgifter ingår även beredskap i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole- eller gymnasieutbildning med inriktning elkraft. Meriterande är om du har erfarenhet av arbetsledning, praktiskt elkraftsarbete eller erfarenhet från processindustrin. Vi värdesätter din förmåga till samarbete och tror att du är en ambitiös lagspelare. Arbetet innebär nära kontakter och dialog med övriga enheter inom företaget samt i externa kontakter med leverantörer varför du skall vara kommunikativ, ha lätt för att samarbeta samt uttrycka dig väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Forsmarks Kraftgrupp AB har över 1000 anställda och ingår i Vattenfallkoncernen som erbjuder en intern, europeisk arbetsmarknad vilket kan ge en fantastisk utveckling åt den enskilde – och som koncernen gärna uppmuntrar!

Placeringsort

Forsmark

Det går bussar till och från Forsmark varje vardag som anländer 07:15 och avgår 15:45.

Kontakt

Information om tjänsten – Rekryterande chef Dan Andersson tfn 070-692 61 54 eller Karin Westlund tfn 070-658 20 44 alternativ Kent Wahlgren som arbetar i gruppen, tfn 073-078 26 63.

Information om rekryteringsprocessen – Rekryterare Isis Larsson, 076-136 47 32.

Fackliga representanter

Akademikerna – Katarsyna Ciosek Högström

Ledarna – Arvo Jelekäinen

SEKO – Birgitta Nilsson

Unionen – Ralph Vall

Samtliga nås på telefon 0173-81 000

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök redan idag, urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid Upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.

Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Dela detta jobb

Underhållsingenjör mot Elkraft till Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB