teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Är du nytänkande och ansvarstagande med en stor kunskap och intresse inom underhåll och teknik?

Välkommen med din ansökan till vår Ingenjörstjänst inom sektion Södra Gruva lastning och Bergtransport!

I en unik miljö ansvarar du för planeringen av förebyggande och avhjälpande underhåll på våra fasta anläggningar för en hållbar och störningsfri produktion. Tjänsten omfattar utöver planering av underhåll även teknisk utveckling av LKAB:s bergspel, krossar, transportörer och bergtappar underjord, utveckling av Underhållssystem samt inköp av komponenter samt arbete med ständiga förbättringar i syfte med att effektivisera underhållet och sänka kostnader bland annat.

Du ingår i ett team med Produktionschef, Underhållsingenjör, Tekniker, Beredare och Reparatörer till våra fasta anläggningar underjord.

Arbetstid: Dagtid underjord

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är civil eller högskoleingenjör inom underhåll/teknik eller har annan relevant utbildning, men även erfarenhet av bland annat arbete som tekniker, operatör, ledare inom underhåll är mycket meriterande såsom underjordskännedom.

Vidare arbetar du enligt LKAB:s mål och med resultatfokus.

Som person är du noggrann, handlingskraftig, har god kommunikationsförmåga och är van vid att arbeta självständig.

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Intervjuer sker löpande

Information om tjänsten får du av Sektionschef Stefan Bergström 0970-76029 (Telefontid Må-Fre 07:00 – 14:00).

Fackliga kontaktpersoner:
Ledarna, Stefan Tallfjärd, tel 0970-79561
SACO, Annika Taavoniku, tel 0970-79532
Unionen Per-Ola Eriksson, tel 0920-38076

Underhållsingenjör till Sektion Lastning och Bergtransport

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-03-11

Ansök nu

Dela detta jobb