teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vill du vara med att leda, inspirera och utveckla underhåll?


Vi söker dig som vill leda och utveckla underhållet på anrikningsverket i Svappavaara. Som underhållsledare planerar du och leder det operativa underhållsarbetet. Tillsammans med tre skiftlag lägger du upp det dagliga arbetet samt även på längre sikt. Du driver och följer upp det operativa underhållsarbetet och ser till att dina medarbetare har det rätta förutsättningarna att utföra arbeten med säkerhet, kvalitet och förbättringar som fokus.

Du arbetar i nära produktionschefen för underhåll samt har ett stort samarbete med underhållsingenjörer och underhållsinspektörer.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, goda ledaregenskaper samt förmåga att arbeta självständigt.

Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda människor. Erfarenhet från arbeten med underhåll samt mekaniska anläggningar är meriterande, men stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.
Tjänsten kräver B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Dagtid med stationeringsort Svappavaara.
Välkommen in med CV och personligt brev senast16 augusti 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Göran Lantto 0980-72864.

Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Underhållsledare

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Dela detta jobb