teknikjobb.se

Underkonsult

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Underkonsult

Logotyp för AxÖ Consulting

Logga in och skicka intresseanmälan

Vill du arbeta som vår underkonsult?

AxÖ Consulting AB är ett nygrundat men snabbt växande bolag. Vårt uppdrag är att försörja regionens näringsliv med rätt kompetens. Vi arbetar utifrån våra värderingar: engagemang, ansvar och uthållighet.

Har du ett eget företag men tycker att det är svårt att hinna med att sälja dina tjänster? Eller är försäljning helt enkelt inte det du tycker bäst om? Då kan du vara en del av vårt underkonsultnätverk istället - så hjälper vi dig att hitta nya uppdrag hos våra kunder!

Vi söker i huvudsak seniora konsulter som kan sköta ett tyngre interimkonsultuppdrag. Kanske har du din profession inom ekonomi, inköp, HR, teknik eller IT? Vi har uppdrag inom hela tjänstemannasidan dock, så även om du har en mycket specifik kompentens kan du vara aktuell för uppdrag via oss. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss till dig inom kort!

För att arbeta som underkonsult åt oss krävs att du har F-skattsedel eller företrädelsevis ett aktiebolag. Du ska ha väldokumenterad erfarenhet inom ditt specialistområde och mycket goda referenser.   

Välkommen till AxÖ Consulting!

Dela detta jobb

Underkonsult

AxÖ Consulting