teknikjobb.se

Attraheras du av att arbeta i samverkan med kommun och arbetsliv? Förstår du betydelsen av mångfald och inkludering? Delar du övertygelsen om att sedd och bekräftad kan utvecklas till stolt och efterfrågad? Då ska du söka detta uppdrag!   

Om arbetsplatsen

Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede, präglat av kreativitet och nytänkande, med en strävan att möta morgondagens efterfrågan av utbildning. Vi erbjuder SFI, vuxenutbildning på grundnivå, gymnasial vuxen- och yrkesutbildning samt yrkeshögskole-utbildning (YH). Campus Nynäshamn utvecklar också sin roll som lärcentra med koppling till utbildning på högskolenivå.

Vi har, från Myndigheten för yrkeshögskolan beviljats tre utbildningsstarter för utbildningen med 20 studenter i varje omgång. Utbildningen är 2-årig, platsbunden och leder till yrkesroller såsom solenergitekniker och solenergiprojektör. 

Arbetsuppgifter

Som utbildningsledare (UL) har du en koordinerande, kommunikativ, stödjande och verkställande roll. Du är en del av ett YH-team som består av andra utbildningsledare, utbildningssamordnare och utvecklingsledare.   

Du har det samordnade ansvaret för utbildningens genomförande, vilket ska ske enligt gällande lag och förordning för yrkeshögskolan. Studenterna kommer ha dig som kontaktperson. Under ledningsgruppen verkställer och ansvarar du för att kursledare och föreläsare levererar undervisning av god kvalitet, så att de studerande får relevanta kunskaper och färdigheter för att uppnå maximal efterfrågan på arbetsmarknaden.    

Du ansvarar för pedagogiskt ledarskap i samråd med Campus Nynäshamns ledning, samt bedömning och validering av lärande. Du säkerställer att utbildningens kursplaner utgår från de nationella och europeiska ramverken SeQF och EQF.   

Du bygger och underhåller branschkontakter i samarbete med ledningsgruppen, arbetar med omvärldsorientering, följer upp och implementerar styrdokument från bl.a. Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH). I rollen ingår ett visst budgetansvar samt uppföljning och utveckling av systematiskt kvalitetsarbete. Som UL deltar du också i övergripande utvecklingsarbete på Campus Nynäshamn.  

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska, engelska och Office-paketet samt ha vana från projektledande, samordnande eller koordinerande arbetsuppgifter.    

Meriterande för tjänsten är 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom branschen och/eller tidigare erfarenheter som utbildningsledare eller pedagogisk ledare. Vi ser gärna att du har ett branschnätverk och känner dig bekväm i kontakten med arbetslivets företrädare. 

Som ledare har du ett coachande förhållningsätt  med god kommunikativ förmåga. Du visar förståelse och är nyfiken på andra människor samt skapar laganda genom att vara lyhörd, stödjande och öppen för andras idéer och synpunkter.

Som person är du utåtriktad och lösningsfokuserad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är bra på att skapa och underhålla relationer med studenter, kollegor, chef och nätverk. Du är ansvarsfull och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt, håller tidsramar, fokuserar på resultat och är mån om att leva upp till satta kvalitetsmål. Att lära och utforska är en naturlig del i din vardag, såväl professionellt som personligt.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Deltid 70 % med möjlighet till 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: NKC/2020/0002/109

Det här erbjuder vi dig!


Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll. I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.
Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Lasse Sahlin

08-520 684 71

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter

08-520 680 00

Utbildningsledare för solenergitekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-22

Ansök nu

Dela detta jobb