teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s avdelning Infrastruktur och Underhåll (TP) söker just nu initiativrika, utvecklings- och teknikintresserade utvecklingsingenjörer till sektionen Strategiskt Underhåll (TPU) i Kiruna och Gällivare/Malmberget.

Vi som arbetar inom Infrastruktur och Underhåll leder och levererar stabila, säkra och effektiva processer för ett långsiktigt hållbart och konkurrenskraftigt LKAB. För att vi ska fortsätta lyckas i vår resa framåt behöver vi stärka våra sektioner med utvecklingsingenjörer.

Känner du dig redo för nya utmaningar? Skicka in en ansökan till oss redan idag!
 

Om tjänsten

För oss inom Infrastruktur och Underhåll är det viktigt att ha ett välkomnande, nyfiket, accepterande och öppet klimat. Därför söker vi just dig som motiveras men också utvecklas i sådan atmosfär. 

I rollen som utvecklingsingenjör till vår sektion TPU kommer du att arbeta med utveckling och förbättring i projektgrupper. Du kommer även ha en nära dialog med interna kunder för att stödja divisionerna. 

Hos oss kommer du arbeta med underhållsteknik och i din roll som utvecklingsingenjör kommer du få leda projekt, samverka för förbättringsunderhåll, underhållsutvärderingar och strategiska förbättringsgrupper. Du kommer också att analysera, ta fram nyckeltal, underhållskoncept samt prediktivt underhåll med fokus på ökad produktionsstabilitet.

Arbetsområdet är brett, fokus ligger på LKABs värdeflöde från gruva till hamn. Inom värdeflödets underhållsteknik finns utmaningar som underhållsmässighet, tillgänglighet och anläggningshastighet för säkra- och störningsfria processer. 
Som utvecklingsingenjör har du nära dialog med interna kunder i form av projektavdelning eller produktion. Du ska vara väl förtrogen med att uttrycka dig i skrift och tal samt behärskande nödvändiga hjälpmedel i ditt arbete.

Dina kvalifikationer

Vi söker efter dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom underhållsteknik, alternativt annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. 

Vi söker dig med erfarenhet av underhållsteknik som är strukturerad, har ett stort underhålls intresse, god samarbets- och initiativförmåga samt aktivt vill delta i arbete inom olika underhållsteknikområden tillsammans med projektgrupp eller produktion. 

Du ska gärna ha några års yrkeserfarenhet inom området men har du ett stort teknikintresse, är strukturerad samt har en god samarbets- och initiativförmåga kommer även du som är ny på arbetsmarknaden efter avslutade studier passa för tjänsten. 

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna och Malmberget samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
För mer information om tjänsten kontakta sektionschef Maria Ryytty, tel: 0980-71554, mail: maria.ryytty@lkab.com.

Fackliga kontakter:
Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08, sakari.alanko@lkab.com
Peter Johansson, Sveriges Ingenjörer, 0980-622 39, peter.jan.johansson@lkab.com
Ingegerd Kyrö, Ledarna, 0980-710 50, ingegerd.kyro@lkab.com

Sista ansökningsdag: 2018-08-31
Provanställning kan komma att tillämpas.
Läs mer och ansök på lkab.com/karriar

Utvecklingsingenjörer inom underhållsteknik sökes till LKAB

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb