teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s avdelning Infrastruktur och Underhåll (TP) söker just nu initiativrika, utvecklings- och teknikintresserade utvecklingsingenjörer till sektionerna Strategiskt Underhåll (TPU) och Automation & Kraft (TPE) i Kiruna och Gällivare/Malmberget.

Vi som arbetar inom Infrastruktur och Underhåll leder och levererar stabila, säkra och effektiva processer för ett långsiktigt hållbart och konkurrenskraftigt LKAB. För att vi ska fortsätta lyckas i vår resa framåt behöver vi stärka våra sektioner med utvecklingsingenjörer.

Känner du dig redo för nya utmaningar? Skicka in en ansökan till oss redan idag!

Om tjänsten

För oss inom Infrastruktur och Underhåll är det viktigt att ha ett välkomnande, nyfiket, accepterande och öppet klimat. Därför söker vi just dig som motiveras men också utvecklas i sådan atmosfär. 

I rollen som utvecklingsingenjör till våra två sektioner kommer du att arbeta med utveckling och förbättring i projektgrupper. Du kommer även ha en nära dialog med interna kunder för att stödja divisionerna. 

Hos oss på TPU kommer du arbeta med underhållsteknik och i din roll som utvecklingsingenjör kommer du få leda projekt, samverka för förbättringsunderhåll, underhållsutvärderingar och strategiska förbättringsgrupper. Du kommer också att analysera, ta fram nyckeltal, underhållskoncept samt prediktivt underhåll med fokus på ökad produktionsstabilitet.

Hos oss på TPE kommer du arbeta med automationsteknik och i din roll som utvecklingsingenjör kommer du arbeta med att förbättra befintliga anläggningar men också utveckla koncept för LKAB:s framtida anläggningar. Arbetsområdet omfattar taktiskt och strategiskt arbete inom bolagets automationsanläggningar. Stort fokus ligger på hur människor, maskiner och system kan samverka och dra nytta av automatisering och digitalisering.

Dina kvalifikationer

Vi söker efter dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom underhållsteknik eller elektroteknik, alternativt annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. 

Du ska gärna ha några års yrkeserfarenhet av underhållsteknik eller automationsteknik men har du ett stort teknikintresse, är strukturerad samt har en god samarbets- och initiativförmåga kommer även du som är ny på arbetsmarknaden efter avslutade studier passa för tjänsten. 

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna och Malmberget samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2019-07-16. 

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef (TPU) Maria Ryytty tel: 0980-71554, e-post: maria.ryytty@lkab.com eller Sektionschef (TPE) Per-Tomas Uusitalo tel: 0980-78358, e-post: per.tomas.uusitalo@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Kiruna/Svappavaara
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980–72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Malmberget
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra - Stefan Tallfjärd, 0970-79561

Om företaget:
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. 

Utvecklingsingenjörer med starkt teknikintresse sökes till LKAB

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-16

Ansök nu

Dela detta jobb