teknikjobb.se

Logga

Vallonbygden söker Elektriker

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-17

Ansök nu

Vallonbygden söker Elektriker

Beskrivning
Som installations- och serviceelektriker ingår du i ett team med flera reparatörer som underhåller Vallonbygdens fastigheter.

Du kommer att arbeta med tillsyn, skötsel, löpande underhåll, installationsarbete, felsökning samt med felavhjälpande (felanmälningar) underhåll. Det kan förekomma ”projekt” där ni behöver hjälpas åt på grund av ”projektet” storlek och omfattning men du utför i huvudsak arbetet ensam. De uppdrag du tilldelas varierar både i tid och komplexitet. Du är underställd en servicechef samt företagets behöriga installatör i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter
Du hanterar och åtgärdar fel som ingen annan reparatör inom bolaget kan åtgärda inom elområdet. Du bistår med övriga felavhjälpande åtgärder vid behov. Du arbetar med renoveringar, service och underhåll men du är också en del av utredningar och felsökningar inom elområdet. Du har administrativa arbetsuppgifter som tex fakturahantering och beställning av reservdelar. Du har löpande kontroller för tekniska installationer i fastigheter. Du utför övriga förekommande arbetsuppgifter i relation till tjänstens omfattning.

Kvalifikationer
Du är elutbildad (gymnasieexamen) med B Auktorisation Du har vana av att läsa elritningar och kan koppla efter ett elschema. Du har erfarenhet av arbete inom service och känner dig trygg i rollen. Du har licens för Heta Arbeten. Du är självgående då du kommer att utföra det mesta av arbetsuppgifterna själv. Du är serviceinriktad och social då du kommer att bemöta kunder och kollegor. Du har god datorvana samt kunskaper i Officepaketet. Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har goda kunskaper om styr- och reglerteknik samt vana i VITEC fastighetssystem.

Villkor
Enligt kollektivavtal.
 
För mer information
För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef:

Thomas Hedberg, Servicechef

Telefon: 0122-249 49 54

E-post: thomas.hedberg@vallonbygden.se

Vallonbygden AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs till 100 % av Finspångs kommun. Vi äger och förvaltar ca 1900 lägenheter och ca 10 000 kvadratmeter lokaler. Här finns framtidstro, gemenskap och laganda, god ekonomi och stor möjlighet att få utveckla och utvecklas. Mer information hittar du på http://www.vallonbygden.se.

Dela detta jobb

Logga
Vallonbygden söker Elektriker

Finspångs kommun