teknikjobb.se


Nordisk VVS hjälper företag med alla typer av VVS-installationer. Vi har stor erfarenhet, bred kunskap och är dessutom måna om den sociala kompetensen. Vi hjälper företag vid bland annat lokalanpassningar, stambyten, sjukhus och nyproduktion av lägenheter. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-projekt och är vana vid att följa projekten från början till slut. Vi utför alltid arbeten med hög kvalitetskontroll och vi är stolta över vad vi kan.


Vill du arbeta i ett tillväxtbolag inom VVS i en ledande roll? Då kanske rollen som projektledare på Nordisk VVS är rätt för dig!

Vad innebär rollen?
Nordisk VVS växer och behöver därför utöka sin verksamhet med en vass projektledare. Som projektledare på får du möjlighet att arbeta i en spännande roll och driva intressanta projekt inom nyproduktion. Du ingår i en unik grupp med skickliga projektledare och VVS-montörer med stor erfarenhet av VVS inom nyproduktion.

Din nya arbetsplats kommer att bli på Nordisk VVS kontor i Västberga och du rapporterar till VD på Nordisk VVS. Resor inom Storstockholm ingår.

Vem är du?
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och din motivation. Du trivs som ledare och har förmågan att skapa delaktighet, engagemang och får andra med dig. Du är trygg och stabil med god självinsikt. Vidare tycker du om att skapa och vårda relationer ur ett långsiktigt perspektiv med kollegor, leverantörer och kunder. Du har en problemlösande förmåga och uppskattar både att vara operativ och strategisk i din roll.

Din bakgrund
Då rollen innefattar komplexa arbetsuppgifter inom VVS letar vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:

  • Minst tre års erfarenhet som projektledare inom VVS med tyngdpunkt på rörsidan.
  • God ledarerfarenhet.
  • God förhandlingsvana
  • God ekonomisk- och affärsförståelse.
  • Goda kunskaper i anbudsarbete.
  • Goda kunskaper i entreprenadjuridiken.
  • Erfarenhet av VVS-installationer inom nyproduktion är meriterande.
  • Erfarenhet från konsult/entreprenadsidan är meriterande.


Vad Nordisk VVS kan erbjuda dig
På Nordisk VVS får du arbeta i en välkomnande miljö med trevliga kollegor i ett välmående och stabilt företag med stark tillväxt och korta beslutsvägar. Du kommer att få möjlighet att arbeta med intressanta nyproduktionsprojekt med stort eget ansvar och mandat.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare/arbetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar Nordisk VVS med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-02-23.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller 073-447 52 34.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Branschkategori    VVS
Bransch    Rörmokare

Vass projektledare inom VVS

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Dela detta jobb