teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Staben arbetar uppdragsstyrt med mineralrättigheter, projektledning, administrativt stöd som kvalitetssäkrar hela enhetens ledningssystem, arbetssätt och rutiner samt
bistår enhetschefen i att leda verksamheten. Som Verksamhetskoordinator arbetar du tillsammans med en kollega lokalt och utgör ett riktat stöd för arbetet med Samhällsomvandlingen i Malmberget. Huvudsakligen ingår att administrativt stödja det lokala arbetet med köp och avveckling av fastigheter och infrastruktur i Malmberget samt exploatering och nybyggnationer av bostäder och infrastruktur i Gällivare och Koskullskulle. Arbetet sker i nära samarbete med uppdragsgivare inom avdelningen för Samhällsomvandling i Malmberget. Vissa projektuppdrag kan förekomma i arbetet.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst teoretiskt gymnasium samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är eftergymnasial utbildning samt kunskaper inom arkivering, statistik, office samt samhällsbyggnad och databaser.Som person bör du vara kommunikativ, kreativ och ha lätt för att samarbeta, du har en förmåga att driva arbetet framåt. Du tar ansvar, är flexibel och arbetar självständigt.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig
välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Vi eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig
verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med
möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten kontakta avdelningschef Mikael Westerlund:
Tel 0703421360

Fackliga kontaktpersoner:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Verksamhetskoordinator

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb