teknikjobb.se

Logga

Verksmaskinist

Företag Peab Asfalt AB
Ort
Utgår

2020-03-22

Ansök nu

Verksmaskinist

Plats Torup

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Är du intresserad av tillverkning och underhåll? Trivs du att arbeta i ett högt arbetstempo, är kommunikativ och engagerad? Då kan detta vara rätt roll för dig!   

Vi söker nu vår nästa verksmaskinist till vårt asfaltverk i Torup.

Om tjänsten

I din roll som verksmaskinist ingår bland annat produktion av asfalt, ordermottagning, utvägning av asfalt och planering, service och underhåll.

Rollen innebär att du får möjlighet att arbeta självständigt, ta egna initiativ och möta många olika människor. Du blir en del av ett mindre team som tillsammans löser eventuella problem som uppstår.

Vem är du?

Som person har du lätt för att samarbeta i en mindre grupp samtidigt som du är självständig och van att ta egna initiativ. Då arbetet innebär en tät dialog med beställare och leverantörer, söker vi dig som har lätt för att skapa goda relationer och behärskar Svenska i tal och skrift.

Du har god datorvana och har erfarenhet av svets och mekanik. B-körkort är ett krav.

Arbetet är säsongsbetonat och arbetsbelastningen varierar under året vilket innebär att du måste kunna vara flexibel när det gäller arbetstider.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-22

Reinhold Tilling, arbetschef

Tel: 0435-296 31

 

Dela detta jobb

Logga
Verksmaskinist

Peab Asfalt AB