teknikjobb.se

OM OSS

Alkitron Engineering AB är ett ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Göteborg, Linköping och Stenungsund. Vi erbjuder anställning i ett företag där anställda har stort inflytande och där möjlighet till delägarskap finns. Vi är ett mindre konsultbolag med korta beslutsvägar och god sammanhållning. 

Företaget har lång erfarenhet inom teknikkonsultbranschen och är verksamma inom områdena Verkstad, Fordon, Telecom och Process.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi minst en driftsingenjör som kommer ha hela Sverige som sitt arbetsfält. Det spelar inte så stor roll var i Sverige du bor, men det är en fördel om du har relativt nära till en flygplats. Tjänsten innebär resor i Sverige och periodvis kan det vid driftsättning av anläggningar vara veckovis på annan ort.

Vi söker denna tjänst i nära samarbete med vår kund. 

OM DIG

Du som söker har ett stort tekniskt intresse, inte tveka att vara ”hands on” och visar stort engagemang i ditt arbete. Du har kompetens inom elkraft och generatorset och parallell drift av generatorset. Du har god problemlösningskompetens och ska kunna felsöka kontroll- och övervakningssystem för reservkraft. 

Vi ser gärna att du som söker även är driven, engagerad och utåtriktad, samt har lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer med både kollegor och kunder. 

DIN PROFIL

  • Examen från någon ingenjörsutbildning eller motsvarande

  • Kunskap inom elkraft, generatorset och reservkraft.

  • Kunskap inom felsökning av kontroll- och övervakningssystem för reservkraft.

  • Kunskap om interface och olika kontrollsystem (Comup, Deep Sea, Deif)

  • Erfarenhet från driftsättning och vana att arbeta ”hands on”

  • 3-5 års branscherfarenhet.

  • Förmåga att tänka utanför ramarna

  • Som person är du positiv, kreativ, flexibel och resbar.

Sista ansökningsdag är 2019-07-30, men skicka gärna din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!

För frågor eller mer information om tjänsterna, vänligen kontakta Fredrik Jirholm +46 767754801

Logga

Vi söker en driftsingenjör

Ort
Utgår

2019-07-30

Ansök nu

Dela detta jobb