teknikjobb.se

Vi söker nu en erfaren servicetekniker med driv

Företag Logiwaste AB
Ort
Utgår

2020-03-16

Ansök nu

Vi söker nu en erfaren servicetekniker med driv

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med erfarenhet och driv att anta utmaningen på servicesidan och därmed komplettera Logiwastes team av skickliga servicetekniker. Rollen innebär att utföra service och reparationer utifrån våra servicekontrakt samt hos kunderna uppkomna reparationsbehov.
Du ansvarar för att leverera effektivt enligt de tilldelade servicekontrakt så att god kundnöjdhet samt lönsamhet bibehålls.

Vidare ingår i tjänsten att uppmärksamma förbättringsmöjligheter och arbeta med förslag på merförsäljning gentemot kund, på ett proaktivt sätt. I arbetet kan även ingå att hjälpa kollegorna som arbetar med nyinstallationer.

Då vi arbetar med service på anläggningar i hela Norden kan resor i tjänsten bli aktuellt i mindre omfattning. 

Vem söker vi
Vi söker dig som har erfarenhet av underhåll och service av tekniska installationer inom maskinteknik och/eller bygg. Erfarenhet av eller kunskap inom sopsugssystem, automation, styr- och regler är meriterande.
Du har en god förmåga att planera din tid på ett effektivt sätt. 
Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten och säkra lyft.
Körkort är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en strukturerad och lösningsinriktad ”doer” som har förmågan att ”göra klart”. Du har en god förmåga att kommunicera med såväl dina kollegor som samarbetspartners och kunder.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid denna tillsättning. Arbetsprov kan komma att vara en del av rekryteringsprocessen. 

Varför Logiwaste?
Vi erbjuder en nyckelroll i ett expansivt bolag
Mycket kompetenta och trevliga kollegor
Bra anställningsvillkor
Möjlighet till utveckling

Mer information och ansökan
Logiwaste strävar efter att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.
Välkommen med Din ansökan till info@logiwaste.se

 

Dela detta jobb

Vi söker nu en erfaren servicetekniker med driv

Logiwaste AB