teknikjobb.se

Logga

Vill du ha ett flexibelt och roligt jobb hos oss som lokalvårdare?

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Vill du ha ett flexibelt och roligt jobb hos oss som lokalvårdare?

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Brenäs skola vänder sig till elever i förskoleklass till årskurs sex.

Skolan har cirka 30 elever som är indelade i förskoleklass till årskurs två, årskurs tre och årskurs fyra till sex. Skolans profil är natur och miljö.

Ekesjö förskola och fritidshem arbetar mycket med natur och miljö. Båda arbetsplatserna är placerade i norra delen av Finspångs kommun.

För att passa i rollen som lokalvårdare är du professionell i ditt bemötande och har en bra social kompetens. Vidare gillar du att ha det rent och snyggt runt omkring dig och sätter värde i ditt arbete och resultat. Som person är du plikttrogen, strukturerad och systematisk.

Arbetsuppgifter
Du kommer att städa gemensamma städutrymmen som t ex. klassrum, korridorer, toaletter och omklädningsrum.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av lokalvård är önskvärt.

Körkort och egen bil är ett krav.
Svenska i tal och skrift.

Villkor
Enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande.

Finspångs kommun strävar efter att erbjuda heltidsanställningar. Det innebär att arbetet kan komma att utföras på flera enheter i kommunen.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Vill du ha ett flexibelt och roligt jobb hos oss som lokalvårdare?

Finspångs kommun