teknikjobb.se

Sweden, Västra Götaland, Angered

Business unit: Marine & Protective Coatings

About AkzoNobel

AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. For more information please visit www.akzonobel.com.

Responsibility

Har du någonsin undrat vad man kan använda 450 tusen liter färg till? International färg har svaret! I Angered tillverkades den färg som användes för att måla Öresundsbron. Vill du vara med och producera färg till framtidens broar, byggnader och infrastruktur?  Gillar du att använda kroppen i arbetet och är intresserad av att arbeta inom industrin? Då kan du vara den personen vi söker!  Vi är ständigt på jakt efter engagerade medarbetare till vår Produktion i Angered så skicka in din spontanansökan redan idag.
 
Vilka är vi och vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
International ingår i Akzo Nobel koncernen och är en världsledande leverantör av Marin, Yacht, brand- och rostskyddsfärger.Vår fabrik ligger i Angered strax norr om Göteborg och producerar brand/rostskyddsfärg för marknaderna i Europa, Mellanöstern och Afrika. Vi leverar runt 20 miljoner liter färg per år till våra kunder. Vårt mål är att till fullo förstå våra kunders behov , leverera innovativa produkter och tjänster med högsta internationella standard av en process för ständig förbättring.
 
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en miljö med möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
 
Om tjänsten
Som produktionspersonal hos oss arbetar du tvåskift där din främsta uppgift är att se till så att produktionen går så smidigt som möjligt. Dina övergripande arbetsuppgifter är följande:  
- Övervaka maskiner vid tillverkning av målarfärg och åtgärda problematik som kan uppstå
- Blanda kemiska tillsatser för att tillverka målarfärg.
- Satsa alternativt tappa upp färg
- Truckkörning, med såväl inkörning av produkter, lastning och lossning.

Job requirements/Candidate profile

Kravprofil
För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du gillar praktiskt arbete, du drivs av att lösa problem och har ett intresse för industrin. Som person är du positiv, öppen och gillar att arbeta.  Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig och att du tar initiativ till att ständigt arbeta mot förbättringar. Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och vinna tillsammans. Vi ser också att du uppfyller följande:
- Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
- Kunna arbeta i en miljö som ställer hårda krav på säkerhet och miljö.
- Kunna förstå och uttrycka dig i det svenska språket.
- Meriterande men inte krav är truckkort samt tidigare erfarenhet från industrin.  
Ytterligare information    
Den här annonsen är till för spontanansökningar och när ett behov uppstår kan du komma att bli kontaktad av oss. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com  
 
För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Talent Resourcing Partner Claes Davidsson: +46 708 35 65 22.
 
För fackliga frågor: Kristofer Bergman, IF Metall: +46 31-928 500
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Klicka här för att få veta mer om vår verksamhet.

Vill du tillhöra ett stolt produktionsteam?,

Företag Akzo Nobel
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-09

Ansök nu

Dela detta jobb