teknikjobb.se

DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen, som är ett av de största företagen inom säkerhet, test, inspektion och certifiering i världen.

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vill du vara med och göra världen till en lite säkrare plats?

Affärsenhet Vindkraft ingår i Affärsområde Safety & Quality Management Nordic, som utöver Vindkraft har affärsenheter inom ”Arbetsmiljö & Säkerhetskultur”, Audits, Kvalitet & Miljö”, ”Maskin- & Processäkerhet” samt ”Järnväg”.

OM TJÄNSTEN

Affärsenhet Vindkraft avser att utöka sin verksamhet för icke ackrediterade konsultuppdrag inom Vindkraft, där du får en viktig roll i detta och blir bidragande till den framtida expansionen.

Vi söker en driven självgående vindkraftsingenjör med goda kundkontakter samt egna uppdrag och kunder med sig. Våra kunder finns i olika branscher och utspridda över hela Norden med tyngdpunkt på industriell verksamhet och vindkraft inom Sverige.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor samt i projektgrupper/team där kontakter sker såväl med den interna organisationen som med kunder, t.ex. anläggningsägare och tillverkare.

Vi söker dig med gedigen bakgrund inom Vinkraftssektorn eller liknande industriell verksamhet och som lockas av möjligheten att utvecklas vidare inom Vindkraftsektorn, kanske varvat med besiktningsuppdrag inom övrig verksamhet. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av besiktningstjänster inom Vindkraftssektorn.

Du skall vara villig att resa när behov uppstår, då våra kunder finns i olika delar av landet.

Placeringsort: Gamla Skaraborg, företrädesvis i Skövde, Falköping med omnejd, men även Göteborg kan diskuteras.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning i botten, alternativt arbetslivserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt. Det är positivt om du har erfarenhet av projektledning inom Vindkraft samt har någon befogenhet inom ackrediterad verksamhet, då du också kan stötta t ex inom övrig verksamhet i din roll som Vindkraftskonsult.

Det är positivt om du har kompetens/erfarenhet inom Maskindirektivet, men inget krav.

Som person är du initiativtagande, driven och relationsskapande samt har förmåga att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig kugge i arbetet med att expandera verksamheten inom Vindkraft, är det centralt att du trivs ute hos kunder och väl där identifierar, säljer in och initierar nya affärsmöjligheter. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande

och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Krav på B-körkort och du bör ha tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

VI ERBJUDER

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en enhet med ett tydligt fokus på utveckling. Du kommer att arbeta nära med kollegorna inom Affärsområde Safety & Quality Management Nordic samt DEKRA i övrigt, både nationellt & internationellt. Det finns också möjligheter för dig att över tid utvecklas inom våra övriga tjänsteområden.

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, Aktiviteter/resor genom Club DEKRA, reseförsäkring och mycket mer. Tjänstebil kan också erbjudas på sikt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

ÄR DU INTRESSERAD?

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att höra av dig till oss!

Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Rekrytering kan komma att ske löpande, men sista ansökningsdag är 2019-08-16.

KONTAKTPERSONER

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Vindkraft, Christian Leward Tel. 010-455 13 64 eller Affärsområdeschef, Safety & Quality Management Nordic: Jari Salo: 010-455 12 22

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Vi finns på 30 orter i Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 40 000 medarbetare i 58 länder. 

Läs mer på www.dekra-industrial.se

Logo

Vindkraftskonsult sökes till DEKRA Vindkraft

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-16

Ansök nu

Dela detta jobb