teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

LKAB Fastigheter spelar en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är att långsiktigt och med god lönsamhet tillhandahålla väl underhållna bostäder och lokaler i attraktiva lägen.

Som VS-montör hos LKAB Fastigheter jobbar man med allt inom fastighetsbranschen förekommande vs-arbeten både i bostäder och lokaler. Arbetet kan vara både akut avhjälpande eller vid om- till och nybyggnad samt vid det planerade underhållet.

Dina kvalifikationer

Tjänsten kräver gymnasial utbildning inom vs- teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du ska kunna uppvisa yrkesbevis.
Erfarenhet av VS-arbeten inom nyproduktion, ombyggnads, servicearbeten, felsökning, styr-och reglerteknik samt att du har arbetat i större team är meriterande.
Du ska ha datorvana och kunna hantera Officeprogram.

Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din omgivning. Likaså att du behärskar olika arbetssituationer, kan arbeta självständigt och alltid sätta kunden i centrum. 
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig. 

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst. 

Övrig information

Kontakta rekryterande chef: Fredrik Bergström 0725773106
fredrik.bergstrom@LKAB.com

VS montör till LKAB fastigheter

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb