teknikjobb.se

Med ca 4000 lägenheter och ett flertal kommersiella fastigheter i Stockholmsområdet räknas fastighetsbolaget Wallfast AB till ett av Stockholms största privata fastighetsbolag. Wallfast ingår i Soya-koncernen som består av ett antal företag verksamma främst inom shipping och fastigheter. Totalt arbetar 1 500 personer i något av Soya-koncernens bolag. Samtliga koncerngemensamma funktioner är samlade i ett internt servicebolag, Soya Group Support AB. www.wallfast.se www.hasselbyhem.se www.soyagroup.com


Utvecklande tjänst som fastighetsförvaltare hos Hässelby Hem/Wallfast AB

Tjänsten
Hässelby Hem äger och förvaltar totalt ca 2500 lägenheter. I rollen som fastighetsförvaltare hos oss har du det övergripande ansvaret för förvaltningen såväl tekniskt som ekonomiskt samt för utvecklingen av ditt bestånd om ca 800 lägenheter. Till din hjälp har du fastighetsskötare och hyresadministratörer. Drift och teknik är outsourcat vilket innebär att du är beställare, kravställare och leder det dagliga arbetet. Vidare ansvarar du även för att upprätthålla och utveckla goda relationer med hyresgäster, myndigheter, entreprenörer och hyresgästföreningen. Wallfast bedriver ett aktivt miljöarbete för att kontinuerligt minska verksamhetens miljöbelastning och är miljöcertifierat enligt ISO 14001 sedan 2002. Tjänsten är placerad på Hässelby Hems kontor, Persikogatan 28 och du rapporterar till förvaltningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • ​​​​​​Ansvar för att förvalta och förädla dina fastigheter.
 • Styrning och uppföljning av hyror, drift, skötsel och underhåll.
 • Ansvar för driftnettot.
 • Ansvar för att säkerställa god service till hyresgästerna.
 • Ansvar för att säkerställa att myndighetskrav efterlevs.
 • Arbetsleda driftentreprenörer samt följa upp att avtal efterlevs.
 • Upprätta förfrågningsunderlag och biträda vid upphandling.
 • Agera beställare och kravställare gentemot externa leverantörer.
 • Agera projektledare i beslutade underhålls- och investeringsprojekt.
 • Besikta/kontrollera bostäder, driftutrymmen, mark och byggnader.
 • Upprätta underhållsplaner.
 • Budget- och resultatansvar.
 • Kontroll och kontering av fakturor.
 • Upprätta och följa upp prognos och utfall.
 • Planera och ta fram underlag vid hyresförhandlingar samt i övrigt ansvara för uthyrningen.
 • Statusrapportering på fastigheterna
 • Tillse att förvaltningen sker enligt bolagets miljöpolicy samt verka för Tryggt Rent & Snyggt.
 • Delta i planeringsmöten och löpande rapportera till områdeschefen.

Erfarenhet och kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning inriktad på fastighet, alternativt motsvarande erfarenhet samt några års erfarenhet av att självständigt förvalta bostäder. Du har goda kunskaper i fastighetsteknik och fastighetsekonomi så som underhållsplaner och budgetarbete. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta med trygghets-, energi-, miljö- och hållbarhetsfrågor samt projektledning. 

Personliga egenskaper
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som fastighetsförvaltare hos oss måste du se till helheten, människorna, husen och miljön och ta ägarskap för frågorna. Vidare behöver du ha ett ekonomiskt och affärsmässigt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, lyhördhet och god förmåga att kommunicera och bygga goda och varaktiga relationer. Du är lösningsorienterad, har gott omdöme, struktur och ordning och reda samt både en strategisk och operativ förmåga.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Fastighetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Wallfast AB med Fasticon Kompetens AB.
För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-02-16.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Wretman  jeanette.wretman@fasticon.se eller på 0708-98 68 25.
Välkommen med din ansökan!

Brinner du för bostäder och människorna som bor där? Vill du bidra med din kompetens inom bostadsförvaltning? Vill du känna att du medverkar till en god samhällsutveckling och miljö? Vill du vara en del av ett kompetent gäng med driv och god kamratanda? Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra? Vi ser fram emot din ansökan idag!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Branschkategori Fastighet
Bransch Fastighetsförvaltare

Om denna position
Arbetsgivare    Wallfast AB
Persikogatan 28
165 63 Hässelby
Hemsida    www.wallfast.se
Titel    Fastighetsförvaltare
Sektor    Privat
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    1

Wallfast - Fastighetsförvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb