teknikjobb.se

 

  Göstas

Göstas är ett stort ledande uthyrningsföretag med bred truck- och maskinpark med förare och utan förare som snabbt servar våra kunder på byggarbetsplaster, verkstads o petroleum industrier samt hamnar i hela Sverige.

Vår maskinpark består av ett brett sortiment bestående av ca 130 maskiner. Vi erbjuder utbildning till alla kategorier av maskinförare alltifrån ledstaplare, plocktruckar, motviktstruckar från 1,5-tons till 28-tons, eltruckar från 800 kg till 8,5 ton, diesel-truckar från 3 till 32 ton, hjullastare, stela och runtomsvängande teleskopstruckar.

Göstas erbjuder sina kunder en funktionsduglig och flexibel maskinpark och vårt arbete skall kännetecknas av en vilja till ständig förbättring.  

Våra styrkor är

  • Välutbildade och kompetenta truckförare

  • Serviceinriktad personal

  • Stor punktlighet

  • Hög flexibilitet i maskinvara och uppdragsutförande

  • Egen serviceorganisation och anpassad maskinpark för hög driftsäkerhet

Vi åtager oss att följa våra kunders krav och övriga krav som ställs på oss

Vi letar nu efter dig!

Vi letar efter personer med engagemang och drivkraft, vi anser att det sociala är något utav det viktigaste, att du passar in gänget går före utbildning!

Vi strävar också efter att skapa en härlig och trivsam arbetsplats. Det vi erbjuder dig är en arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

Som servicetekniker hos oss genomgår du fortlöpande utbildning av truckar och maskiner.

Våra truckar servas kontinuerligt för att vara i bästa trim vid uthyrning. Serviceteknikerna åker ut till våra kunder och kontrollerar att maskinerna fungerar ändamålsenligt.

Miljön har aldrig varit viktigare

Göstas ser det som en självklarhet att på bästa sätt tillvarata miljöintressen både vad gäller arbetsmiljö och yttre miljö.

Detta sker genom att vi bedriver ett målmedvetet och systematiskt miljöarbete för att ständigt kunna förbättra vår miljöprestanda och förebygga föroreningar. Vi skall uppfylla de krav som ställs av våra kunder, miljölagstiftning och andra intressenter.

Vårt produktsortiment skall kännetecknas av hög standard och genom att successivt utvecklas för att uppfylla allt högre krav på miljöprestanda.

Vår verksamhet kännetecknas genomgående av hög miljömedvetenhet och kompetens. Det personliga ansvaret hos alla medarbetare upprätthålls genom ständig utveckling inom utbildning, information och aktiv medverkan i miljöarbetet.

” RIKTIGA MÄN LUKTAR DIESEL ”
Så sa vi förr här på Göstas. Det var då det. Nu vet vi bättre.

Numera drivs alla Göstas dieselfordon alltid med HVO. Ett miljövänligt bränsle samt så har vi panolinolja i våra hydraltankar. 

Bransch

Truckuthyrning

Anställda

30

Huvudkontor

Göteborg

Lediga jobb från Göstas

Truckförare

Göteborg - 11 dagar kvar

Läs mer

Skjutstativförare

Göteborg - 14 dagar kvar

Läs mer

Fältservicetekniker

Göteborg - 18 dagar kvar

Läs mer

Plockning

Göteborg - 24 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Göstas

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor