teknikjobb.se

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar som ger mervärde över byggnadens hela livscykel.

Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow®. Tillsammans med våra partners och kunder över hela världen hjälper vi städer att bli bättre platser att leva i. 2018 hade KONE en omsättning på 9,1 miljarder euro och vid årets slut över 57 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

KONE I SVERIGE

KONEs svenska historia går tillbaka ända till 1887 då den första hydrauliska personhissen installerades i Stockholm av Graham Brothers som senare kom att införlivas i KONE. I Sverige har KONE ca 1 000 medarbetare fördelade på 28 kontor över hela landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Huvudkontoret är beläget i Kista. Där sitter även vårt kundcenter som är bemannat dygnet runt, årets alla dagar – alltid tillgängligt med snabb hjälp och service.

Tillsammans med våra partners och kunder hjälper vi till att göra Sverige mer tillgängligt! Vi är stolt partner till projekt såsom Mall of Scandinavia, Gothia Tower och Turning Torso. Lika stolta är vi också över att få hjälpa tusentals bostadsrättsföreningar och fastighetsägare runt om i Sverige med planering, service, förebyggande underhåll och modernisering av deras utrustningar. KONE Sverige driver ett aktivt arbete för att öka tillgängligheten och är sedan 1 januari 2016 officiell Tillgänglighetssponsor till Parasport Sverige.

Miljö- och hållbarhetsfrågor är också ett område som ligger oss nära till hjärtat och vi är självklart en aktiv medlem i Swedish Green Building Council.

VISION OCH STRATEGI

Vår vision är att leverera den bästa upplevelsen av People Flow®.

Det innebär att vi förstår att olika typer av byggnader används för olika syften, vilket påverkar både hur människor rör sig och den omgivande miljön. Det innebär också att vi erbjuder enkelhet, effektivitet och upplevelser för användare och kunder, under byggnadens hela livscykel.

KONEs strävan efter att uppfylla sina strategiska mål stöds av utvecklingsprogram som är utformade för att hjälpa oss omsätta vår strategi i verkligheten.

För att göra strategin mer levande introducerar vi fyra vägar för att vinna med kunderna.

Bransch

Industri & Teknik

Anställda

1500

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Kronborgsgränd 13, 164 46

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Kone AB

Tekniker Malmö

Malmö - 18 dagar kvar

Läs mer

Tekniker Uddevalla

Uddevalla - 10 dagar kvar

Läs mer

Tekniker Örebro

Örebro - 25 dagar kvar

Läs mer

Port och Dörrtekniker, Eskilstuna

Eskilstuna - 18 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Ida Lindvall

Säljchef Service Stockholm

Kristoffer Malmström

Distriktschef inom service

Jonas Johansson

Tekniker

Sedan jag började på KONE för fem år sedan har jag haft möjligheten att jobba i flera olika roller, alltid med försäljning och utveckling i fokus. I min nuvarande roll som säljchef har jag turen att jobba med ett grymt team som delar mitt driv och engagemang mot våra kunder, och jag stormtrivs i rollen. Att ha chansen att utveckla ett team och vinna tillsammans med kunden i centrum är fantastiskt roligt!

Jag startade min karriär på KONE som servicetekniker. Jag fick då planera mina dagar själv och sätta upp min egen plan för att nå mina mål. Jag älskar att träffa och prata med människor och i dagens hissyrke jobbar vi lika mycket med människor som med hissar.

Sedan ett par år tillbaka jobbar jag som distriktschef i Malmö. Jag har elva tekniker som jag ansvarar för och jobbar tillsammans med för att nå de mål som vi tillsammans har satt upp och för att ge kunden allt den kan få. KONE har gett mig fantastiska kollegor som jag trivs med och har riktigt roligt med varje dag. Här finns stora möjligheter att utvecklas inom yrket. Det är jag ett levande exempel på!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är verkligen kul att arbeta i en bransch där utvecklingen hela tiden går framåt. Även gamla hissar kan med rätt teknik och teknisk kompetens rustas upp för att bli både säkrare och energisnålare. I min roll finns det också stora fördelar med att arbeta på ett globalt företag där jag vid montage av hissar och framför allt vid speciallösningar kan inspireras av andra teknikers lösningar världen över.

Missa inga jobb från Kone AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor