teknikjobb.se

Linkz AB

Linkz är ett rekryteringsbolag där relationen står i fokus. Vi är experter på att länka ihop talanger och företag inom IT, bygg och fastighetsbranschen. 

Personlig kontakt och långsiktighet gör att vi har starka relationer med såväl talanger som kunder. Vår expertis inom de branscher vi verkar i, tillsammans med våra värderingar, har bidragit till att några av Sveriges största aktörer valt att samarbeta med oss.Tillsammans arbetar vi mot visionen att bli den absoluta länken mellan talang och företag.

BERÄTTELSEN OM OSS

Många säger att relationer är det viktigaste vi människor har i våra liv. Vi behöver pålitliga och trygga relationer för att må bra. Familj, vänner, kärlek – det säger sig självt att det är i våra relationer som vi finner vår glädje. Linkz startade med en idé om att bygga ett rekryteringsbolag där relationen står i fokus. Där relationen ska bidra och forma starka och glädjefulla samarbeten från början till slut.

Med dessa värderingar i ryggen och med vår expertis inom de branscher vi verkar i så är vi ett rekryteringsföretag som sticker ut ur mängden. Genom att våga vara ärliga, öppna och ödmjuka så är vår erfarenhet att relationerna mellan oss och våra talanger och kunder blir starkare.

En rekrytering innefattar stora beslut för både talanger och företag. Därför behöver känslan mellan alla parter vara god. Den känslan arbetar vi ständigt för att vidhålla när vi arbetar med våra rekryteringar.

Tillsammans tar vi dig ett steg närmare vår vision, att vara den absoluta länken mellan talang och företag.

Bransch

Rekryteringsbolag

Anställda

5-10

Huvudkontor

Solna

Adress

Elektrogatan 10, 171 54

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Linkz AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor